Rīgā atvērs viesnīcu ķēdes «Tallink Hotels» pirmo viesnīcu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vizualizācija

Rīgā, Elizabetes ielā 24 plānots atvērt viesnīcu ķēdes «Tallink Hotels» pirmo viesnīcu Latvijā «Tallink Hotel Riga», kuras  izveidē plānots ieguldīt aptuveni 30 miljonus eiro (21,06 miljonus latu),  žurnālistiem pastāstīja Igaunijas investīciju uzņēmuma AS «Infortar» vadītājs Ains Hanšmits.

«Tallink Hotel Riga» būs četru zvaigžņu viesnīca, kurā atradīsies 256 istabas, kā arī restorāns, kafejnīca, konferenču centrs, skaistumkopšanas salons, sauna un sporta zāle. Viesnīcai paredzēti septiņi stāvi un pazemes autostāvvieta.

Ar jauno projektu «Tallink» plāno ienest lielas investīcijas Latvijas tūrisma nozarē, kā arī radīt 120 jaunas darba vietas.

Hanšmits uzsvēra, ka uzņēmums trīs gadus meklējis investīcijas iespējas Rīgā, kas pēc viņa domām ir pievilcīgs tūrisma galamērķis un līdz ar viesnīcas atklāšanu Rīgai plānots piesaistīt 50 000 tūristu.

Jauno viesnīcu plānots atvērt 2010.gada pavasarī. Būvniecības darbus veic SIA «Merks», turpinot ilggadējo sadarbību ar «Tallink» un «Merko Ehitus» vairāku viesnīcu būvniecībā Tallinā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu