Rīgā atvērts amerikāņu zīmola <i>Tommy Hilfiger</i> veikals (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paplašinot modes un stila apģērbu veikalu klāstu, tirdzniecības centrs Domina Shopping atvēris amerikāņu zīmola Tommy Hilfiger veikalu. Vairāk nekā 150 m2 plašajā tirdzniecības vietā pircējiem būs pieejami klasiskā stila apģērbi, aksesuāri un apavi gan vīriešiem, gan sievietēm. Turklāt jaunajā veikalā ikviens varēs iegādāties apģērbu ne tikai ikdienai, bet arī elegantas vakarkleitas un uzvalkus svētku reizēm.

«Tommy Hilfiger zīmola apģērbus un apavus savā garderobē izvēlas tie, kuri ciena eleganci un kvalitāti. Tāpēc veikalus visā pasaulē atveram tur, kur mīl modi un klasiskas stila vērtības. Tirdzniecības centru Domina Shopping par trešā veikala Tommy Hilfiger mājvietu izvēlējāmies, jo tā koncepts atbilst zīmola vērtībām,» stāsta Denim Dream veikalu tīkla mārketinga vadītāja Latvijā Līva Vējiņa.

Tommy Hilfiger zīmols ikvienu pārsteidz ar jaunām un elegantām kolekcijām, kurās apvienotas gan klasiskas vērtības, gan mūsdienīga dizaina nianses.

Zīmols Tommy Hilfiger izveidots 1985. gadā un ar saviem apģērbiem un aksesuāriem iedvesmojis kā sievietes tā vīriešus visā pasaulē. Pati pirmā zīmola kolekcija tika radīta īpaši domājot par vīriešiem, un tajā akcentētas Tommy Hilfiger tik raksturīgās Chinos bikses un T-krekli ar pogājamu aizdari.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu