Rīgā atvērts jauns modes veikals (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas populārākais un iemīļotākais vīriešu ikdienas, aktīvās atpūtas un sporta apģērbu zīmols «CAMP DAVID» ir pieejams arī Latvijas iedzīvotājiem.

18. decembrī tika atvērts šī zīmola veikals modes un izklaides centrā Rīga Plaza. Veikalā pilnībā īstenots «CAMP DAVID» tirdzniecības vietu koncepts.

Veikala izveidošanā investēti vairāk kā 100 000 eur, un kopējā tirdzniecības platība ir 140 m2. Šobrīd uzņēmuma politika ir strauji paplašināties ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Nīderlandē, Slovākijā un citās valstīs, saglabājot tieši tādu pašu cenu politiku, kāda ir Vācijā, līdz ar to iedzīvotāji varēs iepirkties šajos veikalos par Vācijā pieejamām cenām!

«Šajā veikalā ir pārstāvētas četras «CAMP DAVID» apģērbu līnijas: zilā, sarkanā, baltā un melnā. Katra šī līnija ir radīta iedvesmojoties no dabas un pilsētas mijiedarbības, kā arī atspoguļo noteiktu dabas stihiju vai nozari, kurai šis elegantais, modernais un ērtais apģērbs ir radīts. Stils ar spēcīgu, krāsu kontrastiem radītu ikdienas izskatu – ir šī sportiskā un augstās kvalitātes kolekcija,» stāsta Mathias Voigt.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu