Rīgā autobuss uzbrauc zem tā pakritušai sievietei (120)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Rīgā kāda iereibusi sieviete, kāpjot ārā no autobusa, pakritusi zem tā, autobusa vadītājs to nav pamanījis un uzbraucis sievietei, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Negadījums noticis Viskaļu ielā, autobusa pieturā «TEC1». Laikā, kad autobusa vadītājs izlaida no autobusa pasažierus, kāda 1941.gadā dzimusi sieviete kritusi un pavēlusies zem autobusa. Vadītājs to nav pamanījis, sācis kustību, uzbraucis sievietei un aizbraucis no notikuma vietas. Cietusī tika nogādāta slimnīcā, kur viņai tika konstatētas dažādas traumas un alkohola reibums.

Sievietei konstatēta daļēja kāju amputācija un citas smagas traumas, aģentūrai LETA sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vakar avārijās Latvijā atkal cietuši daudzi gājēji. Rīgā cietuši trīs gājēji - Kurzemes prospektā 1992.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Audi» uzbraucis 1974.gadā dzimušai gājējai, Maskavas ielā 1983.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW» uzbrauca 1931.gadā dzimušai gājējai, bet Lubānas ielā 1971.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW» uzbraucis iereibušam 1975.gadā dzimušam gājējam. Visi cietušie nogādāti slimnīcās.

Kuldīgas novada Vārmē 1973.gadā dzimis vīrietis vakar agri no rīta ar automašīnu «Renault» notriecis 1969.gadā dzimušu gājēju, kurš atradies uz ceļa braucamās daļas bez atstarotājiem, turklāt bija iereibis. Gājējs negadījumā guvis dažādas traumas. Divi gājēji cietuši arī Daugavpilī, turklāt abi 18.novembra ielā - tur 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Nissan» uzbraucis 1996.gadā dzimušai gājējai, bet 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Peugeot» uzbraucis kādam 55 līdz 60 gadus vecam vīrietim, kurš ielu centies šķērsot tam neparedzētā vietā. Abi cietušie gājēji nogādāti slimnīcā.

Bukša aģentūrai LETA norādīja, ka pagājušajā diennaktī mediķu palīdzība bija nepieciešama četriem gājējiem Rīgā, kuri guvuši smagas traumas, tostarp arī galvas traumas. Tāpat vakar mediķi snieguši palīdzību arī vienam vīrietim Latgalē, kurš tika notriekts un guvis smagu galvas traumu.

Vakar Rēzeknes novada Feimaņu pagastā 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Ford» nobrauca no ceļa un guva dažādas traumas, bet Jūrmalā, Lienes ielā, 1991.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Mazda» nebija izvēlējies drošu braukšanas distanci, kā rezultātā ietriecās priekšā braucošajā automašīnā «Toyota». Negadījumā cieta kāda 1969.gadā dzimusi pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 44 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki. Visvairāk avāriju un cietušo - attiecīgi 24 un 6 - vakar reģistrēti Rīgas apkārtnē.

Policija vakar aizturējusi 20 ceļu satiksmes dalībniekus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, tostarp 11 autovadītājus un 9 velosipēdistus. Visvairāk iereibušu ceļu satiksmes dalībnieku aizturēts Rīgas apkārtnē un Vidzemē - attiecīgi 8 un 4.

Komentāri (120)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu