Rīgā automašīna notriec bērnu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vakar Rīgā ar vieglo automašīnu notriekta kāda astoņus gadus veca meitene.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Biķernieku ielā 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mitsubishi», notrieca 2004.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Ieriķu ielā, 1988.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mercedes Benz», notrieca 1992.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš ar dažādiem lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Rēzeknes novada Dubuļos, 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu «IŽ», netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Motociklists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 37 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, 17 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu