Rīgā automašīna uz gājēju pārejas notriec divus bērnus (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca divus bērnus.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Jūrkalnes un Apūzes ielas krustojumā pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca 2004.gadā un 2000.gadā dzimušas meitenes. Abi bērni ar traumām nogādāti slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaisti mājās. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja transportlīdzekli.

Savukārt Preiļu novada Pelēču pagastā pagaidām neidentificēta persona, vadot automašīnu «Opel Vectra», nobrauca no ceļa un ietriecās betona elektrības stabā. Avārijā cieta un ar lūzumiem slimnīcā nogādāta transportlīdzekļa pasažiere - 1978.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 20 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji un trīs - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu