Rīgā braukšanas apstākļi apmierinoši; satiksme raita (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Braukšanas apstākļi Rīgā trešdienas rītā ir atbilstoši laika apstākļiem un satiksme ir raita, informē Rīgas domes Satiksmes vadības centrs.

Naktī ielās un uz tiltiem darbojās 25 tehnikas, lai veiktu kaisīšanu ar pretslīdes materiāliem.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Ielu, tiltu un pārvadu uzturēšanas darbus Rīgā veic uzņēmumi, ar kuriem Satiksmes departaments konkursa rezultātā 2009.gadā noslēdza līgumus par transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2010. līdz šā gada beigām.

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka līdz ar gaisa temperatūras straujām maiņas svārstībām, asfalta betona segumā var straujāk veidoties bedres. Īpaši tur, kur asfaltbetona segums ir novecojis un ir augsta satiksmes intensitāte.

Autovadītāji aicināti būt īpaši piesardzīgi, ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu