Rīgā mājas iedzīvotājus pārbiedē piedzēries viltus policists (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien ap astoņiem vakarā Kurzemes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju kādā Āgenskalna dzīvokļu mājas kāpņu telpā aizturēja 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar savu uzvedību traucēja mājas iedzīvotājiem, «Apollo» uzzināja policijā.

Vīrietis bija manāmā alkohola reibumā un kāpņu telpā ar dūri bija izsitis stiklu un skaļi uzvedies. Ierodoties Rīgas pašvaldības policijai, huligāns pretojās un rupjiem vārdiem izteica savu nepatiku par notiekošo. Reaģējot uz pašvaldības policijas aizrādījumiem, vīrietis uzdevās par Valsts policijas kriminālpolicijas pārvaldes darbinieku, norādot, ka sadarbosies tikai ar it kā saviem kolēģiem.

Likumsargi huligānu - viltus policijas darbinieku, nogādāja izolatorā. Noskaidrojās, ka vīrietis rīkojies 2,6 promiļu iespaidā un nekad iepriekš nav bijis sodīts.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par huligānismu, kas saistīts ar mantas bojāšanu un pretošanos varas pārstāvim. Šādam likuma pārkāpumam piemērojams sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, naudas sods un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu