Rīgā nedēļas nogalē gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sakarā ar «Rīga 2014» Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas pasākumiem sestdien, 18.janvārī pilsētā gaidāmai ievērojami satiksmes ierobežojumi, «Apollo» uzzināja Rīgas domē.

Visu diennakti būs slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi minētajā ielas posmā tiks ieviesti jau no 17. janvāra plkst.20, brīdina Rīgas pašvaldības pārstāvji.

18.janvārī no plkst.11.30 līdz 16.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme:

- Krišjāņa Barona ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Raiņa bulvārim (izņemot sabiedrisko transportu);

- pagriezienā pa labi no Elizabetes ielas, virzienā uz Krišjāņa Barona ielu;

- Merķeļa ielas posmā no Marijas ielas līdz Brīvības ielai (izņemot sabiedrisko transportu posmā no Marijas ielas līdz Inženieru ielai);

- Alfrēda Kalniņa ielā;

- Raiņa bulvārī posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Krišjāņa Barona ielai (izņemot sabiedrisko transportu posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības ielai un no Inženieru ielas līdz Krišjāņa Barona ielai);

- Brīvības bulvārī no Raiņa bulvāra līdz Merķeļa ielai (izņemot sabiedrisko transportu);

- Brīvības bulvārī no Kalpaka bulvāra līdz Raiņa bulvārim (izņemot sabiedrisko transportu);

- Zigfrīda Annas Meirovica bulvāra posmā no Smilšu ielas līdz Kaļķu ielai (izņemot sabiedrisko transportu līdz plkst.11.50);

- Aspazijas bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai (izņemot sabiedrisko transportu līdz plkst.11.50);

- Uzvaras bulvāra posmā no Raņķa dambja līdz Akmens tiltam un Akmens tilts līdz 11.novembra krastmalai centra virzienā (izņemot sabiedrisko transportu);

- Mūkusalas ielas uzbrauktuve uz Akmens tilta;

- Valguma iela posmā no Akmens ielas līdz Uzvaras bulvārim (izņemot sabiedrisko transportu);

- Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Šķūņu ielai.

No plkst.18.30 līdz 19.15. nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz visa Akmens tilta (izņemot sabiedrisko transportu).

Nepieciešamības gadījumā no plkst.18.30 līdz 20.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, arī Zigfrīda Annas Meirovica bulvāra posmā no Smilšu ielas līdz Kaļķu ielai un Aspazijas bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai.

17.janvārī no plkst.7.00 līdz plkst. 23.00 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra posmā no iebrauktuves Operas stāvvietā līdz Kaļķu ielai.

Sestdien no plkst. 20.00 līdz pasākuma beigām «Arēnā Rīga» tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Skanstes ielas posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Daliņa ielai (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm). Savukārt koncerta apmeklētājiem būs atļauts apstāties un stāvēt (saskaņā ar uzstādītām ceļa zīmēm) Jāņa Dikmaņa ielas posmā no Grostonas ielas līdz Skanstes ielai un Grostonas ielas posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Daliņa ielai.

No 17.janvāra plkst.22.00 līdz 19.janvārim plkst.8.00 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme uz AB dambja.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu