Rīgā notiek pasaulē pirmās longborda minidroma pagalma sacensības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien 12. aprīlī, Rīgā kluba "Piens" pagalmā pulcējās 30 skeitborda entuziasti. Šeit norisinājās pasaulē pirmās longboard Mini Drome sacensības.

Līdz šim minidroms ir bijusi vieta, kur brauc un savstarpēji sacenšas fixie riteņbraucēji, taču vietējie skeitborda dēļu ražotāji – Lokal Boards puiši bijuši inovatīvi – sarīkojuši pirmos pagalma mačus, pierādot, ka minidromu var izmantot arī skeitborda cienītāji.

«Pateicoties lielajai braucēju un skatītāju atsaucībai ir skaidrs, ka šīm sacensībām sekos arī nākamās un pie mums, lokāli var attīstīties pavisam jauna - longbordu minidroma disciplīna,» atklāj organizatori.

Dalībnieki sacentās uz ātrumu braucot pa apli. Ērtības dēļ tika dalīti divās grupās - CW un CCW, kas atšifrējams kā clockwise jeb pulkstenņrādītāja un counter clockwise jeb pret pulksteņrādītāja virzienā braucošie.

CW grupā uzvarēja zibenīgais longborda braucējs - Ivans Broskovs, taču CCW uzvaru guva Kārlis Bogustovs, kas plašākai auditorijai zināms kā profesionāls klasiskā ielu skeiborda triku izpildītājs.

Sacensību jaunākais dalībnieks bija Ričards Liepiņš, kuram ir trīspadsmit gadi. Ātrāko apļa laiku kvalifikācijā uzstādīja Kārlis Karlsons – 3.75 sekundes. Īpašs prieks, ka sacensībās piedalījās arī vairākas daiļā dzimuma pārstāves.

Sacensību rezultāti:

CW grupā:

  1. Ivans Broskovs
  2. Gustavs Gailītis
  3. Alvils Bijons

CCW grupā:

  1. Kārlis Bogustovs
  2. Kārlis Karlsons
  3. Dāvis Nesenbergs

Meiteņu grupā:

  1. Sibilla Šlēgelmiha
  2. Aija Ambrasa
  3. Elza Volonte

https://www.facebook.com/lokalboards

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu