Rīgā notiks bezmaksas pasākumi bērniem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pirmā bērnu grāmatnīca Latvijā Grāmatu Karuselis sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice un galvenajiem pasākuma atbalstītājiem Eco.kid un Zelta Zivtiņa (TELE2) ielūdz uz Bērnu dienām t/c/ Spice. To ietvaros četras sestdienas no 25.augusta līdz 15.septembrim tirdzniecības centrā norisināsies daudz aizraujošas bērniem, viņu ģimenēm un draugiem paredzētas aktivitātes. To laikā visus apmeklētājus uzrunās un atraktīvi līdzdarbosies Zelta Zivtiņas seriāla galvenie varoņi, portālu «Apollo» informēja Inese Blaune, sabiedrisko attiecību aģentūras «Prospero» projektu vadītāja.

Pasākumu norise plānota 4 sestdienas pēc kārtas: 25.08.2012 Modes diena, 01.09.2012 Zinību un Grāmatu diena, 08.09.2012 Mūzikas diena un 15.09.2012 Izklaides kokteilis.

Katrai nedēļas nogalei būs sava tematika - 25.augustā tā būs Mode ar bērnu tērpu jaunāko kolekciju demonstrējumiem, ko, atbilstoši jaunajai skolas sezonai uzsākoties, veidojusi ielu modes blogere Dace Grimze, pazīstama arī kā Jana no Zelta Zivtiņas seriāla. Savukārt frizūru defilē modeļu ampluā tiks aicināti iejusties aktīvākie pasākuma apmeklētāji. Bērnus priecēs viesi no Lielo leļļu un Talismanu gājiena un krāšņie deju skolas Kaprīze priekšnesumi.

Visās pasākuma dienās Spices abos stāvos darbosies bērnu pop-up frizētavas, kur Pinku Nama meistari ikvienam mazajam interesentam ar īpaši bērniem paredzēto kosmētiku Eco.kid saveidos matus, radot stilīgas lokas, bizes, pīnes. Savukārt vecākiem būs iespēja izmantot īpašos piedāvājumus bērnu grāmatnīcā Grāmatu karuselis, izdevīgi iegādājoties jaunāko un cauri laikiem iemīļoto bērnu literatūru, kā arī daudz citas bērnu attīstībai, radošām nodarbēm, bet, jo īpaši, skolai nepieciešamās lietas. Katras dienas noslēgumā kārdinošs svētku kliņģeris no restorāna Dominicanes.

1.septembrī - Zinību diena un grāmatu svētki ar jaunāko izdevniecības Zvaigzne ABC un apgāda Jumava grāmatu klāstu, prezentācijām, autoru (Aldis Kalniņš/ Zili brīnumi, Ilze Lilliāna Muižniece/Bez robežām, Evija Gulbe/Koko Riko) priekšlasījumiem un autogrāfu pusstundu. Izrādīta tiks arī Latvijā otrā lielākās Ābeču kolekcija, bērniem būs iespēja iesaistīties Emila Gustava šokolādes radošajās darbnīcās un līdzdarboties šokolādes Gudrības pūces veidošanā. Rūpēs par mazo skolnieku stājas veselību ar bērniem darbosies un spēlēsies Bērnu veselības centra fizioterapeites, mūzikas un kustību speciālistes, kā arī bērniem būs iespēja pašiem iejusties ārstu lomās, pārģērbjoties par tiem un ārstējot, šoreiz, lāčus.

8.septembrī ir paredzēta Mūzikas diena ar daudz un dažādiem muzikāliem priekšnesumiem. Ar koncertprogrammu uzstāsies jaunā un talantīgā dziedātāja Roberta Kumsāre un viņas draugi (CD Brīnumspārni prezentācija). Baudīsim baleta izrādes Sniegbaltīte un septiņi rūķīši fragmentus, un ieklausīsimies rakstnieces Maijas Laukmanes jaunākajos dzejoļos bērniem no grāmatiņas Gar ausīm skrien vējš (izdevniecība Annele). Paralēli visam darbosies Douglas smaržu bārs ar jaunāko bērnu aromātu prezentāciju, pop-up frizētavas.

Noslēdzošajā bērnu dienā - 15.septembrī - vesels izklaides kokteilis ar jaunāko bērnu grāmatu prezentācijām - plaši iemīļoto grāmatu Miljons un Joka pēc alfabēts autores, brīvmākslinieces Indras Sproģes jaunākās grāmatiņas Māci mani, Degunlāci prezentācija. Latviešu tautas dejas ziediņi no bdk Teiksmiņa, iemīļotas dziesmas izdziedās Jelgavas tirkīza zilā zemes kora atvases Tirkiz Band, kam sekos arī citi ne mazāk interesanti priekšnesumi. Darbosies Douglas meikapa meistarklases un pop-up frizētavas, būs iespēja piedalīties aizraujošā ātrlasīšanas konkursā ar lieliskām balvām no pirmās bērnu grāmatnīcas Latvijā Grāmatu Karuselis.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu