Rīgā notiks Latvijas uzņēmēju, ražotāju un amatnieku dienas 2014

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nākamā gada aprīlī, Rīgā notiks Latvijas uzņēmēju, ražotāju un amatnieku dienas 2014, ko organizē SIA Baltic Expo Centre projekta «Latvijas piedāvā 2014» ietvaros, informēja Erlens Kelle, SIA «Baltic Expo Centre» valdes loceklis.

Kā norāda projekta «Latvijas piedāvā 2014» galvenais organizators Erlens Kelle, tad projekts izveidots par godu Latvijas galvaspilsētai Rīgai, kas 2014. gadā izvēlēta par Eiropas kultūras galvaspilsētu. Projekta ietvaros no 2014. gada 4-6.aprīlim Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, notiks izstāde Latvija piedāvā 2014. «Par izstādes galveno uzdevumu esam izvirzījuši popularizēt vietējos ražotājus un to preces. Tāpat mazajā un vidējā uzņēmējdarbībā liela nozīme ir reģionālajam aspektam un piederībai, tādēļ izstāde kalpos arī kā iespēja novadiem un pilsētām prezentēt sevi, savus uzņēmumus un citus sasniegumus,» skaidro E. Kelle.

Pašlaik tiek apzināti izstādes potenciālie dalībnieki un kā norāda E. Kelle, tad aktivitāte jau ir manāma. Ir paredzēts, ka izstādes laikā tiks organizēta arī plaša tematiskā kultūras programma ar novadu folkloristu, pašdarbības pulciņu un jaunrades namu priekšnesumiem no visas Latvijas.

Organizatori uzsver, ka projekta galvenais ekonomiskais uzdevums ir veicināt starpreģionālo ekonomisko sadarbību. Izstāde kalpos kā vieta pieredzes apmaiņai, lietišķiem kontaktiem ar sadarbības partneriem un patērētājiem. Tāpat, lai izstādes dalībnieki gūtu lielāku atdevi, ir iecerēts organizēt viesdelegācijas ar kaimiņvalstu uzņēmējiem, kas meklē sadarbības partnerus Latvijā.

Organizatori lēš, ka apmeklētāju skaits izstādes trīs dienās varētu sasniegt vismaz 15 tūkstošus. «Izstāde pulcinās ne tikai ražotājus un patērētājus, bet arī dažādu semināru, kas tiks organizēti projekta ietvaros, dalībniekus. Kopumā tiks pārstāvētas tādas nozares kā ražošana, pārstrāde, tirdzniecība, finanses un apdrošināšana, serviss, pakalpojumi un izglītība, amatnieki un aroda meistari, kā arī daudz kas cits,» teic E. Kelle.

Par pieteikšanos izstādei var uzzināt, rakstot uz kelle@kelle.lv, kā arī zvanot pa tālruni +371 29171917.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu