Rīgā taksometra avārijā cietuši divi cilvēki (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diāna Lozko/LETA

Vakar Rīgā taksometra un minivena sadursmē cietuši divi taksometra pasažieri.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojumā 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot taksometru «Renault», sadūrās ar minivenu «Dodge», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes slimnīcā ar politraumu nogādāta taksometra pasažiere - 1963.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta arī taksometra pasažieris - 1963.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Siguldā, Pulkveža Brieža ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW», notrieca gājēju - 1956.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Pāvilostas novadā, uz autoceļa Ventspils-Grobiņa, 1991.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «VW Golf», iebrauca grāvī un apgāzās. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas vadītāja un 1991.gadā dzimusi pasažiere.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 12 no tiem bija autovadītāji un četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - astoņi autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu