Rīgā ugunsgrēkā gājusi bojā 77 gadus veca sieviete (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: matthewvenn, CC BY-SA 2.0

Vakar Rīgā, Ķengaraga mikrorajonā, kādā dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks, kurā gājusi bojā apmēram 77 gadus veca sieviete.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), trīsstāvu ēkas dzīvoklī Maskavas ielā bija aizdedzies dīvāns un sadzīves mantas. Notikuma vietā tika atrasta bojā gājusi sieviete.

Ugunsdzēsēji pieļauj, ka aizdegšanās varētu būt notikusi elektroierīču ekspluatācijas noteikumu pārkāpumu dēļ, taču precīzus notikušā apstākļus skaidros policija.

LETA jau ziņoja par vakar notikušo ugunsgrēku Iļģuciema piecstāvu dzīvojamā mājā. Tur ugunsdzēsēji izglāba astoņus cilvēkus, taču beigās izrādījās, ka neviens nav nopietni cietis, vien slimnīcā uz pārbaudēm tika nogādāts kāds zīdainis.

Vēl vakar reģistrēti 68 kūlas ugunsgrēki. Visaktīvāk pērnā zāle dedzināta Latgales pusē. Piemēram, Viļakas novadā kūla vienuviet degusi aptuveni sešu hektāru platībā, tikpat plašs sausās zāles ugunsgrēks dzēsts Daugavpils novadā un Gulbenes novadā.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 26.marta plkst.6.30 līdz 27.marta plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 130 izsaukumus - dzēsti 93 ugunsgrēki, veikti 18 glābšanas darbi, kā arī 18 izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu