Rīgā uzstāsies Kelvina Herisa vokāliste Aja Marara (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. februārī Rīgas kinostudijā austrāliešu elektroniskās mūzikas projekta «Parachute Youth» paredzēto šovu papildina mūziķes Ajas Mararas koncerts. Māksliniece sadarbojusies ar  Kelvinu Herisu, «Camo & Krooked», «Dj Fresh», «Drumsound & Bassline Smith» un citiem mūzikas producentiem.

Aja Marara 18 gados pārcēlusies uz Londonu, kur ieguvusi muzikālo izglītību. Karjeru sākusi 24 gadu vecumā. Aja ne tikai kā vokāliste un komponiste piedalās populāru mūzikas producentu skaņdarbos, bet arī raksta savas dziesmas, un ir radio balss Lielbritānijā.

Līdz šim veiksmīgākais ieraksts ir Ajas Mararas un šobrīd pelnošākā dīdžeja Kelvina Herisa kopdarbs «Thinking About You». Ar Kelvinu Herisu mūziķe ir pazīstama jau 10 gadus, jo kādreiz uz īsu brīdi viņi pat dzīvojuši kopā. Toreiz Kelvins un Aja ierakstīja pirmo kopīgo skaņdarbu «Let Me Know», kas uzskatāms par veiksmīgā producenta karjeras sākumu. 2012. gada nogalē Aja Marara izdevusi debijas albumu «The Real».

Aja Marara ir piedalījusies Kelvina Herisa pasaules turnejā, kā arī nesen apceļojusi Eiropu ar mūzikas producentu apvienību «Camo & Krooked». Rīgā Aja Marara uzstāsies kopā dīdžeju, taustiņinstrumentālistu un producentu «Dj Tenku».

7. februārī Rīgas kinostudijā vakars sāksies ar Daugavpils grupas «Dabasu Durovys» uzstāšanos, to turpinās austrāliešu elektroniskās mūzikas projekta «Parachute Youth» pārstāvja Meta Kvona šovs, pēc tā sekos Ajas Mararas uzstāšanās, un nakti noslēgs latviešu dīdžeja sets.

  • Biļetes no 11 EUR pieejamas «Ticketpro.lv».
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu