«Rīga»/«Prizma» hokejisti uzvaras attālumā no Latvijas fināla

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

«Rīga»/«Prizma» komanda ceturtdien nonāca vairs tikai vienas uzvaras attālumā no Latvijas hokeja čempionāta fināla.

Pusfinālsērijas trešajā mačā «Rīga»/«Prizma» savā laukumā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzveica «Zemgale»/LLU vienību, līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Mača rezultāts tika atklāts vien 40.minūtē, kad izcēlās Kārlis Brants, bet trešās trešdaļas trešajā minūtē Brants rezultāta pārsvaru jau dubultoja.

Ceturtā un, iespējams, pēdējā cīņa starp šīm komandām tiks aizvadīta piektdien.

Kā zināms, otrā pusfināla sērijā sacenšas regulārā turnīra uzvarētāji «Kurbads» un «Ozolnieki»/«Monarch». Tajā rezultāts šobrīd ir neizšķirts 1-1, bet abu komandu nākamā cīņa arī iecerēta piektdien.

Pēc tam finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Kā zināms, regulārā čempionāta labākās komandas - «Kurbads» un «Zemgale»/LLU - bija nodrošinājušas sev automātisku vietu pusfinālā, kamēr 3.-6.vietas ieguvēji cīnījās ceturtdaļfinālā.

Tajā «Prizma»/«Rīga» ar 3-0 pieveica Latvijas čempionāta pastarīti «Daugavpili», bet «Ozolnieki»/«Monarch» ar tādu pat rezultātu uzvarēja «Dinamo»/«Juniors» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu