Rīgas Angļu ģimnāzijai meklē jaunu direktoru (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis konkursu uz Rīgas Angļu ģimnāzijas direktora amatu, liecina departamenta mājaslapā publicētā informācija.

Līdzšinējais skolas direktors Modris Klegeris devies pensijā.

Pretendentiem izvirzītas tādas prasības kā atbilstoša augstākā pedagoģiskā izglītība, ne mazāk kā divu gadu pieredze izglītības vadības darbā vai vadības darbā izglītības jomā, turklāt par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze vispārējās izglītības iestādes vadības darbā.

Tāpat pretendentiem nepieciešama praktiskā darba pieredze vispārējās izglītības jomā ne mazāka par trim gadiem, svešvalodu zināšanas un iemaņas darbā ar datoru, kā arī zināšanas izglītības iestāžu finansēšanas jautājumos.

Rīgas Angļu ģimnāzijā, Zvārdes ielā 1, mācības notiek latviešu valodā, skolā šovasar veikts remonts. 2013.gada 1.septembrī skolā mācības uzsākuši 926 skolēni.

Dokumentus - pieteikumu, dzīves gājumu (CV), izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, vīziju par Rīgas Angļu ģimnāzijas attīstības virzieniem un, vēlams, arī rekomendācijas iesniedzamas Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Personāla nodaļā, Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, 259. vai 261.kabinetā līdz 24.janvārim.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu