Rīgas birža izsludina konkursu par labāko bakalaura vai maģistra darbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Birža NASDAQ OMX Riga arī šogad aicina studentus iesniegt bakalaura un maģistra darbus par Latvijas un/vai Baltijas vērtspapīru tirgu, lai cīnītos par galveno balvu - stipendiju EUR 1000 vērtībā.

Konkurss notiek jau piekto gadu un tā mērķis ir rosināt Latvijas augstskolu studentu interesi par vērtspapīru tirgu un tā piedāvātajām iespējām uzņēmumiem un investoriem, portālu «Apollo» informēja Līva Pērkone, «NASDAQ OMX Riga» Korporatīvo komunikāciju departamenta speciāliste.

Konkursa dalībnieki tiek aicināti iesniegt 2009.gada pēdējā ceturksnī un 2010. gadā aizstāvētos bakalaura un maģistra darbus ekonomikas nozarē, kas saistīti ar Latvijas un / vai Baltijas vērtspapīru tirgu. Konkursā var pieteikt darbus gan latviešu, gan angļu valodā, kuri ir saņēmuši augstskolas vērtējumu ne zemāku par septiņiem punktiem un nav iepriekš iesniegti Baltijas valstu biržu organizētajos konkursos. Konkursa uzvarētājs saņems NASDAQ OMX Riga atzinības rakstu un naudas balvu EUR 1000 pēc nodokļu nomaksas.

Bakalaura un maģistra darbus konkursam var iesniegt līdz 2010. gada 31.septembrim. Konkursa Vērtēšanas komisijā tiks iekļauti «NASDAQ OMX Riga» un vadošo Latvijas augstskolu pārstāvji, kā arī vērtspapīru nozares profesionāļi.

Lai piedalītos konkursā, studentiem «NASDAQ OMX Riga» sekretariātā, Vaļņu ielā 1, Rīgā, jāiesniedz 1 bakalaura vai maģistra darba papīra kopija kvalitatīvā datorizdrukā un darba elektroniskā versija (CD vai Flash), kā arī jāiesniedz papildus informācija, kurā norādīts:

o Autora vārds, uzvārds

o E-pasta adrese

o Tālruņa numurs

o Dzīvesvietas adrese

o Augstskola

o Darba vadītāja vārds, uzvārds un kontaktinformācija (e-pasts un tālruņa nr.).

www.nasdaqomxbaltic.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu