Rīgas centrā auto smagi traumē gājēju (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Trešdien Rīgas centrā automašīna smagi traumēja kādu 36 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Brīvības un Dzirnavu ielas krustojumā 1969.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna «Porsche» notrieca gājēju, 1977.gadā dzimušu sievieti, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Hipokrāta ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1956.gadā dzimušu sievieti. Pagaidām neidentificēts autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu nogādāja cietušo gājēju slimnīcas Uzņemšanas nodaļā un aizbrauca. Patlaban policijas darbinieki noskaidro vainīgo personu.

Rīgā, Krustpils ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Scania», notrieca gājēju, 1964.gadā dzimušu sievieti, kura ar smagu galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji un 11 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu