Rīgas centrā automašīna notriec divus gājējus (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Vakar Rīgā automašīna notriekusi divus gājējus.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Bruņinieku ielā automašīna «Renault Espace» notrieca gājējus - 1943.gadā dzimušu sievieti un 1966.gadā dzimušu vīrieti. Abi cietušie ar traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Mazajā Nometņu ielā, uz dzelzceļa gājēju pārejas vilciens notrieca riteņbraucēju, 1988.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Cesvaines novadā 1983.gadā dzimis vīrietis brauca ar motociklu alkohola reibumā un nokrita no tā. Vadītājs ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem astoņi bijuši autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu