Rīgas centrā būšot 18 jaunas tualetes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas dome sākusi risināt sabiedrisko tualešu jautājumu Rīgas centrā. Šogad plānots uzstādīt 18 jaunas tualetes, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Plānots, ka pašas tualetes uzstādīs privāti uzņēmumi, kas tās arī varētu apsaimniekot, bet dome ieguldīs līdzekļus komunikācu izbūvei tualetēm paredzētajās vietās.

Domes deputāti atbalstīja SIA «Arhiteh» izstrādāto tāmi, kas paredz, ka 18 tualešu vietu iekārtošana lētākajā gadījumā izmaksātu vairāk nekā 700 000 latu, bet dārgākajā - ap 900 000 latu, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli.

Plānots, ka divas tualetes varētu izvietot Ziedoņdārzā, divas - Vērmanes dārzā, trīs - gar pilsētas kanālu pie Radio ielas un Bastejkalna, pa vienai tualetei - Esplanādē, Kronvalda parkā, Viesturdārzā, Eksporta ielā pie ieejas ostā, Pils laukumā, pie Pulvertorņa, Doma laukumā, pie Saeimas, Rīgas Tehniskās universitātes pagalmā pie Rātsnama, Akadēmijas laukumā, kā arī Marijas un Satekles ielas stūrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu