Rīgas «Dinamo» jaunie spēlētāji turnīru Minskā noslēdz pēdējā vietā (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas «Dinamo» jaunie hokejisti otrdien Minskā un Omskā notiekošo prestižo bērnu turnīru «Gazprom Ņeft» noslēdza ar ieņemtu pēdējo, 12.vietu.

Cīņā par Minskas turnīra 11.vietu rīdzinieki ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) piekāpās Somijas komandai Helsinku «Jokerit».

Līdz ar to Rīgas «Dinamo» aizvadītajā turnīrā piedzīvoja zaudējumus visās spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 1:26.

Latvijas vienības labā vienīgos vārtus šajā turnīrā otrajā spēlē guva Martins Laviņš, izceļoties pret Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu, kuras priekšā nācās piekāpties ar 1:9.

Turnīru Rīgas «Dinamo» sāka ar 0:10 sagrāvi pret Ņižņijnovgorodas «Torpedo» spēlētājiem.

Ar divām neveiksmēm divos mačos rīdzinieki C apakšgrupā ieņēma pēdējo, trešo, vietu, bet pusfinālā par 9.-11.vietu duelī pret Doņeckas «Donbass» no Ukrainas piedzīvoja neveiksmi ar 0:4.

12 komandas Minskā bija sadalītas četrās apakšgrupās, un pēc viena apļa turnīra pa divām spēcīgākajām vienībām kvalificējās ceturtdaļfinālam.

Savukārt Minskas turnīra uzvarētāji kvalificēsies superfinālam, kas 25.aprīlī notiks Omskā.

Pēc šādas pat izspēles 12 komandas spēcīgāko noskaidros arī austrumu divīzijas sacensībās Omskā.

Bez Rīgas «Dinamo» jaunatnes komandas Minskas grupā spēlē arī Mitišču «Atlant», Minskas «Dinamo», Maskavas «Dinamo», Doņeckas «Donbass», Helsinku «Jokerit», Prāgas «Lev», Jaroslavļas «Lokomotiv», Čerepovecas «Severstaļ», Sanktpēterburgas SKA, Ņižņijnovgorodas «Torpedo» un Maskavas CSKA.

Savukārt Austrumu konferencē Omskā spēlē vietējā «Avangard» komanda, Jekaterinburgas «Avtomobilist», Kazaņas «Ak Bars», Astanas «Baris», Magņitogorskas «Metallurg», Ņižņekamskas «Ņeftehimik», Tjumeņas «Rubin», Ufas «Salavat Julajev», Novosibirskas «Sibirj», Čeļabinskas «Traktor», Hantimansijskas «Jugra» un Salehardas «Jamal».

Šogad turnīrā piedalās 2003.gadā dzimuši hokejisti, kuru galvenais treneris Rīgas «Dinamo» komandā ir Toms Bluks.

Turnīrs pirmo reizi tika rīkots 2007.gadā, bet kopš 2010.gada tas risinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pārraudzībā un ir iekļauts līgas oficiālajā kalendārā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu