Rīgas «Dinamo» jauniešu sastāvs atkārtoti pārspēj Igauniju (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo», laukumā sūtot jauniešu sastāvu, ceturtdien arī otrajā pārbaudes spēlē izbraukumā uzvarēja Igaunijas izlasi.

Otrajā mačā divu dienu laikā «Dinamo» jaunieši bija pārāki pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 5:4 (2:0, 1:0, 1:4, 0:0, 1:0).

Tāpat kā dienu iepriekš, arī šo spēli daudz sekmīgāk iesāka Latvijas klubs, kas pēc diviem Rustama Begova un vieniem Egila Kalna gūtajiem vārtiem otrajā trešdaļā izvirzījās vadībā ar rezultātu 3:0.

Igauņi spēja panākt izlīdzinājumu 3:3, bet 53. minūtē Raimonds Vilkoits, kurš šo sezonu noslēdza Slovākijas čempionātā, vēlreiz vadībā izvirzīja Rīgas «Dinamo». Savukārt neizšķirtu 4:4 Igaunijas izlase panāca vien 18 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad spēlēja sešatā pret četriem rīdziniekiem.

Tā kā pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tika aizvadīta «bullīšu» sērija, kurā rīdzinieki bija pārāki ar 2:1, vārtus gūstot Deividam Sarkanim un Kalnam.

Kā ziņots, trešdien Rīgas «Dinamo» izcīnīja uzvaru ar rezultātu 9:5. Toreiz cīņas gaitā rīdzinieki spēja panākt 9:1, bet līdz mača beigām ielaida četrus bezatbildes vārtus.

Igaunijas izlase ar šiem mačiem gatavojas gaidāmajam pasaules čempionātam pirmās divīzijas B grupā. Šādi pārbaudes mači notiek otro gadu pēc kārtas.

Latvijas komandu abās spēlēs vada Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības «Rīga» galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

Pirms gada notikušajā pārbaudes spēlē «Dinamo» komanda piekāpās Igaunijas izlasei ar rezultātu 1:3.

Pasaules čempionāts pirmās divīzijas B grupā no 14. līdz 20. aprīlim risināsies Ukrainas pilsētā Doņeckā. Igaunijas izlase tajā sacentīsies ar Ukrainas, Polijas, Nīderlandes, Rumānijas un Lietuvas valstsvienībām.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu