«Rīgas» florbolisti ļoti dramatiskā cīņā sasniedz LČ pusfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: floorball.lv

ļoti dramatisku panākumu Latvijas florbola čempionāta ceturtdaļfināla izšķirošajā, piektajā, spēlē trešdien izcīnīja «Rīgas» komanda, kas izbraukumā ar 11:10 (2:4, 6:1, 2:5, 1:0) pagarinājumā uzveica Kocēnu «Rubeni». 

Pēc otrās trešdaļas «Rīgas» florbolisti bija panākuši 8:5 savā labā, tomēr 57.minūtē Atis Stepāns panāca 8:8. Pamatlaika izskaņa izvērtās ļoti dramatiska, atlikušajā laikā «Rubenei» divreiz pārņemot vadību, bet visiem ātri vien panākot izlīdzinājumu.

Līdz ar to pusfināla dalībnieks tika noskaidrots papildlaikā, kura piektās minūtes ievadā par cīņas varoni kļuva Toms Dāle.

Kopā šajā mačā Toms Dāle guva piecus vārtus, bet trīs reizes izcēlās Alvis Dāle. Tikmēr «Rubenei» Stepāna kontā bija trīs vārti un viena rezultatīva piespēle.

Sērijā līdz trim uzvarām «Rīga» tika pie panākuma ar 3-2.

Pusfinālā rīdzinieki tiksies ar «Lielvārdi», kas savā sērijā ar 3-0 pieveica «Bausku».

Kā ziņots, tikai piektajā spēlē vietu pusfinālā nodrošināja arī pašreizējie čempioni «Cēsu alus»/«Lekrings», kas otrdien ar 11:5 savā laukumā pieveica «Ķekavas» florbolistus. Cīņā par iekļūšanu finālā cēsnieki tiksies ar RTU/«Inspecta» komandu, kas ceturtdaļfinālā ar 3-0 pieveica Liepājas klubu «Kurši».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu