«Rīgas» hokejisti Federācijas kausa otrajā spēlē piekāpjas SKA-1946 (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) komanda «Rīga» «Volvo» hallē notiekošā Federācijas kausa otrajā spēlē sestdien ar rezultātu 3:5 (0:1, 1:2, 2:2) piekāpās citai šīs līgas vienībai Sanktpēterburgas SKA-1946.

Rīdzinieku labā divus vārtus guva Andris Siksna, bet vienu reizi ar precīzu metienu izcēlās Kirils Galoha.

Kā ziņots, «Rīgas» komanda šajā turnīrā sacenšas ar atjauninātu sastāvu, jo daudzi tās vadošie spēlētāji palīdz Latvijas U-20 izlasei, kas arī piedalās sacensībās.

Latvijas U-20 izlase vēlāk sestdien spēkosies ar MHL vienību Čerepovecas «Almaz».

Kā ziņots, pirmajā kārtā Latvijas U-20 izlase ar rezultātu 3:0 pārspēja «Rīgas» komandu, bet «Almaz» ar 5:1 uzveica SKA-1946.

Gan «Rīgas» komandas, gan Latvijas U-20 izlases galvenais treneris ir Leonīds Tambijevs, kurš šajā turnīrā kopā ar Andreju Banadu vada MHL komandu. Savukārt Latvijas U-20 izlases priekšgalā šajā turnīrā ir Vjačeslavs Nazarovs, Ronalds Ozoliņš un Andrejs Ignatovičs.

Turnīrs «Volvo» ledus hallē turpināsies līdz svētdienai.

Kā ziņots, iepriekšējos gadus šajā laikā risinājās Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs U-20 valstsvienībām, tomēr tagad tas pārcelts uz novembri.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu