«Rīgas namu pārvaldnieks» jumtu tīrīšanai plāno tērēt 400 000 latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sniega, ledus un lāsteku tīrīšanai no jumtiem pašvaldības SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» plāno tērēt 400 000 latu, neieskaitot pievienoto vērtības nodokli. 

Kā liecina Iepirkumu Uzraudzības biroja informācija, «Rīgas namu pārvaldnieka» izsludinātais iepirkuma konkurss sadalīts septiņās daļās, un rezultātā līgumu plānots slēgt ar četriem uzņēmumiem. 

Četrus līgumus par kopumā 200 000 latu plānots slēgt ar SIA «Drifts», kas tīrīs namu jumtus astoņos no 14 iecirkņiem. Uzņēmums 10 pretendentu konkurencē ieguvis tiesības par 40 000 latu darboties iecirkņos «Jugla» un «Mežciems», no astoņiem piedāvājumiem tas atzīts par labāko arī konkursā par jumtu tīrīšanu iecirkņos «Purvciems» un «Pļavnieki». Konkursa sadaļā par iecirkņiem «Krasts», «Ķengarags» un «Daugava» saņemti septiņi piedāvājumi, un arī šajā gadījumā par izdevīgāko atzīts SIA «Drift» piedāvājums veikt darbus par 40 000 latu. Šis uzņēmums astoņu pretendentu konkurencē iegūs tiesības par 80 000 latu tīrīt jumtus arī iecirknī «Zemgale». 

Par tiesībām tīrīt jumtus tīrīšanu iecirkņos «Vecmīlgrāvis» un «Sarkandaugava» saņemti astoņi pieteikumi, no kuriem par labāko atzīts SIA «Impel Serviks». Plānotā līgumcena ir 40 000 latu. 

Iecirkņos «Avots», «Centrs» un «Valdemārs» jumtus par 80 000 latu tīrīs SIA «V Service». Šajā konkursā saņemti septiņi piedāvājumi. 

Savukārt iecirknī «Kurzeme» iepirkuma konkursā piedalījušies četri pretendenti. Tajā par izdevīgāko atzīts personu apvienības SIA «MV Partneri» un SIA «Anzāģe» piedāvājums. Plānotā līgumcena ir 80 000 latu. 

Paziņojumā par iepirkuma konkursa rezultātiem norādīts, ka kopējā līgumcena ir maksimāli iespējamā līgumcena. Pretendenta piedāvātā līgumcena ir pretendenta cenu finanšu piedāvājumā norādītajās pozīcijās kopsumma. 

Kā aģentūrai LETA skaidroja «Rīgas namu pārvaldnieka» pārstāvis Krists Leiškalns, 400 000 latu ir maksimālā iespējamā summa, kas aprēķināta pēc pagājušā gada sniega tīrīšanas apjomiem, taču šogad sniega ir relatīvi maz, turklāt salīdzinoši vējainā laika dēļ kupenas uz jumtiem nekrājas, tāpēc pagaidām pieprasījums pēc jumtu tīrīšanas ir neliels. 

Jumtu tīrīšanas izmaksas nav iekļautas apsaimniekošanas tāmēs, tāpēc namos, kuru jumti būs jātīra, izmaksas atbilstoši pieprasījumam tiks iekļautas ikmēneša rēķinā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu