Rīgas Runči piedalīsies starptautiskā kaķu izstādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: APOLLO

3. un 4.martā Rīgas Kongresu namā ar Rīgas Domes un LIVE RĪGA atbalstu notiks starptautiskā kaķu izstāde «Rīgas kaķis». Apmeklētājiem būs iespēja redzēt retu šķirņu kaķus, saņemt kavalificētās veterināru un juristu konsultācijas, uzzināt par dzīvnieku patversmju darbību un iepazīties ar Rīgas Domes oficiālajiem kaķiem - Kuzju un Muri, portālu «Apollo» informēja Mārīte Baranovska..

Vairāk nekā 30 kaķu šķirnu pārstāvji stāsies augsti kvalificētās starptautiskās žūrijas priekšā cīņā par labākā izstādes kaķa titulu. Tai skaitā būs unikāls no jauna izveidotais ēgiptes faraonu kaķis - ēģiptes mau, kā arī bezastes kuriļu bobteili..

Kategorijā Mājas kaķi tiks izstādīti Rīgas Domes oficiālie kaķi - Kuzja un Muris, kuri arī saņems profesionāļu vērtējumu. Daudziem rīdziniekiem tā ir unikāla iespēja redzēt Domes kaķus, kuri dzīvo Rīgas mēra Nila Ušakova kabinetā.

Savas simpātijas varēs izteikt arī izstādes apmeklētāji: kakis, kurš savāks visvairāk skatītāju balsis saņems speciālu balvu no Rīgas Domes un titulu «Rīgas kaķis 2012».

Visi interesenti izstādes laikā varēs saņemt veterinārārstu konsultācijas savu audzēkņu veselības jautājumos, par vakcinācijām un sterelizāciju. Varēs uzdot savus jautājumus juristiem, kuri specializējas dzīvnieku tiesību jautājumos.

Starp izstādes dalībniekiem būs arī Rīgas patversmes bezpajumtu dzīvniekiem, kuri pastāstīs par savu darbību un par viņu aizbilstamiem.

Nevienlaicīgiem rīdziniekiem būs dota iespēja palīdzēt kaķiem un suņiem, kuri nokļuva nelaimē.

Jaunie izstādes «Rīgas kaķis» apmeklētāji varēs piedalīties dažādos pasākumos, savām rokām izgatavot suvenīru Radošajā darbnīcā un kļūt par dalībnieku konkursā uz labāko Rīgas kaķa zīmējumu.

Starptautiskā kaķu izstāde «Rīgas kaķis» notiks 3.martā un 4.martā Rīgas Kongresa Namā no pl.10 līdz 16. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu