«Rīgas Taksometru Parks» iegādājies 50 jaunus «Ford S-MAX», kuri aprīkoti ar autogāzes iekārtām (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā senākais taksometru pārvadājumu uzņēmums, A/S «Rīgas Taksometru Parks» (RTP), sadarbībā ar SIA «Nordea Finance Latvia», iegādājies «Ford S-MAX» automašīnas, kas aprīkotas ar autogāzes iekārtām.

«Rīgas Taksometru Parks jau atkārtoti izvēlas tieši «Ford S-MAX» automašīnas, jo par spīti iespaidīgiem nobraukumiem, kas atsevišķām automašīnām pārsniedz pat 500 000 kilometru, praksē pierādījies, ka šis modelis ir komfortabls un tehniski ļoti izturīgs,» atzīst RTP tehniskais direktors Kaspars Muižnieks. «Turklāt, jaunie «S-MAX» aprīkoti ar LPG autogāzes iekārtām, kas ļaus mums plānot izdevumus par degvielu, kas aizvadītajā gadā piedzīvoto dīzeļdegvielas cenu svārstību dēļ bija sarežģīti paveicams.»

«Ford» oficiālais dīleris «Inchcape Motors Latvia» piegādājis RTP 50 «Ford S-MAX flexiluel» minivenus, kas tika aprīkoti ar pēdējās paaudzes autogāzes iekārtām. Saskaņā ar 2012. gada Latvijas Pilnvaroto tirgotāju Asociācijas datiem, «Ford S-MAX» ir viens no tirgus līderiem Latvijā savā klasē, nodrošinot sev 19% tirgus daļu klasē pirmajos septiņos šī gada mēnešos. Nereti pircēji izvēlas «S-MAX», jo tas nodrošina visaugstākās ērtības vadītājam un pasažieriem, vienlaikus saglabājot dinamiku, ekonomiskumu un manevrēt spēju pilsētas satiksmē.

«Šī gada laikā esam kļuvuši pārliecinoši tirgus līderi arī ar autogāzes iekārtām aprīkoto jauno automašīnu tirdzniecībā Latvijā. Kopš gada sākuma esam pārdevuši jau 139 šādas «Ford» automašīnas,» ar gandarījumu atzīmē «Inchcape» grupas uzņēmumu vadītājs Latvijā Andris Kulbergs. «Tādējādi esam pārliecinājušies, ka šis risinājums ir efektīvs, un mūsu klienti to ir novērtējuši. Autogāzes izmantošana šķidrās degvielas vietā sniedz ietaupījumu jau no pirmā kilometra.»

Savukārt, «Nordea Finance Latvia» Valdes priekšsēdētājs Ivars Šmits, analizējot situāciju tirgū uzsver: «Pēc iepriekšējā, straujā nozares atspēriena gada, šis gads Latvijas līzinga nozarē iezīmējies ar jauno darījumu izaugsmes stabilizāciju. Straujākā izaugsme 39% attiecībā pret pērnā gada pirmo pusgadu vērojama tieši autolīzingā ar 77 MLVL jauno darījumu apjomu. Lielāko daļu autolīzinga darījumu šogad sastāda tieši uzņēmumi, kas atjauno un paplašina savu autoparku. RTP 50 jauno «Ford S-MAX» iegāde ir labs paraugs pārdomātai autoparka pilnveidošanai.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu