Rīgas velonedēļas ietvaros notiks «Velo Pilsētas medības»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 6.maijā Piedzīvojumu organizācija «Lūzumpunkts» no plkst.18.30 līdz 21.00 rīko orientēšanās sacensības «Velo Pilsētas medības». Galvenais pārvietošanās veids - velosipēds, starta un finiša vieta - Andrejsala.

Pilsētas medības ir azartisks pasākums, kura laikā komandām jāveic dažādi uzdevumi, kas saistīti ar prasmi orientēties un plānot uzdevumu veikšanas secību un veiksmīgu komandas sadarbību. Pasākuma laikā komandai jāmeklē foto punkti, jāveic izaicinājuma uzdevumi un veiksmīgi jāsadala darbi starp komandas biedriem. Pilsētas medības nav ātruma un izturības sacensības, bet gan laba un aktīva laika pavadīšana darba dienas noslēgumā. Pilsētas medībās piedalās komanda, ko veido trīs vai četri dalībnieki.

Pasākumu finansiāli atbalsta Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Sacensībā nepieciešamais inventārs: digitālais fotoaparāts (ar uzlādētu bateriju un brīvu atmiņu 100 bildēm), mobilais telefons (ar uzlādētu bateriju), velosipēds, kas aprīkots ar aizmugurējo (sarkanu) atstarotāju, kabatas vai pieres lukturis (ar pilnām baterijām), divi rakstāmie, veloķivere. Dalības maksa - 18 lati. Reģistrēšanās - «luzumpunkts.lv» (sadaļā Pilsētas medības).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu