Rita Lasmane par sajūtām, kas rodas vēdera galā (32)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/the-g-uk/

Vasara paskrēja, tā sacīt, vēja spārniem. Dzīvojot jūras malā, varu apzvērēt, ka vēja bija daudz. Klāt septembris un kādai ļaužu daļai tas šķiet seksīgākais gadalaiks, par ko liecina «Princeses» tirāžas kāpums rudens mēnešos. Hm, interesanti kāpēc tā? Vai tur pie vainas tas, ka mūsu senči novākuši ražu atvilka elpu un sajuta ņiprumu, mūsdienu valodā runājot, seksam? Bet varbūt mūsu senču seksualitātes līmeni cēla apziņa, ka apcirkņi ir piepildīti, tāpēc droši var taisīt bērnus?

Jau kuro reizi atkārtošu, ka Māte Daba mums devusi seksualitāti, lai mēs gribētu vairoties. Tas ir pirmais iemesls, kāpēc mūsu galvās rodas domas par seksu. Protams, ja vien nealkstam tiešām radīt bērnu, mēs visi pirmatnējo motivāciju nemaz nepiefiksējam, vairāk koncentrējoties uz gaidāmajām patīkamajām izjūtām, ko rada mūsu smadzenēs Mātes Dabas dotie opiāti. Sauciet to par romantikas un citu jauku lietu racionalizāciju un varbūt pat vienkāršošanu, bet nekur nespruksi no dabas likumiem.

Bet atgriezīsimies pie septembra, atvasaras, kas izpaužas lielākā vai mazākā mērā, un tām sajūtām, kas rodas vēdera galā. Lūk, tad šīm sajūtām dodiet vaļu. Ļaujaties un neatliekat uz pēc tam. Viss, kas tiek atlikts, nenotiek nekad.

Bet lai Jūs, mīļie «Princeses» lasītāji, gūtu iedvesmu «rudens iedvesmai», šajā numurā uzziniet, kā karaļi tika galā ar sirds un gultas lietām, par iespējām gūt jaunas seksuāla sajūtas pliķējot, khm, khm, teiksim skaidrāk: ieperot, eksotiskiem seksa veidiem dubļos, vienkāršām, bet seksīgām rotaļām kā padarīt seksu aizraujošu un citas saistošas lietas, kuras var un vajag darīt, lai mīlēšanās nekad nepaliek garlaicīga. Esiet izdomas bagātāki - rafinētāki! Īpaši tas attiecas uz Jums, cienījamie kungi un jaunskungi: tiešām vairākas reizes apdomājiet, pirms pieņemat lēmumu rīkoties vai nerīkoties. Par laimi vai nelaimi sievietes piekasīgi vērtē vīrieša darbības pirms un arī pēc tam. Es jau pieminēju cilvēku seksualitātes saistību ar rudens ražu. Sievietes īpaši jūtīgas šajā sakarā, ko var lieliski izmantot, viltīgi rīkojoties.

Iedomājaties, cik lieliski būtu, ja vīrieši neapvainotos uz sievietēm par to, ka Māte Daba viņas radījusi tādas, kādas viņas ir un sievietes neapvainotos uz vīriešiem par to, ka viņi ir tādi, kādi ir. Cik vienkārši visiem būtu vienoties! Diemžēl ne pārāk daudziem šī saprašana ir dota, bet tas galīgi nenozīmē, ka mēs visi uz to nevaram tiekties. Mums uz to jātiecas!

Daudz iedvesmas šajā rudenī!

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu