Ritas Lasmanes ieteikumi seksa rutīnas pārņemtajiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja Jūs pārņem sajūta, ka dzīvē iestājusies rutīna...

...tad negrimstiet skumjās par to, drīzāk padomājiet – tamlīdzīgs stāvoklis liecina, ka ar steigu kaut kas jāmaina. Drusku slinkums? Drusku aizdomas, ka nebūs tik vienkārši? Kā nu bija tai latviešu tautas parunā: «acis darba izbijās, rokas darba nebijās»? Vienkārši jāsāk darboties. Un pirmā darbība, kas veicama – parevidēt un pārskatīt savus personīgos viedokļus. Iespējams, kāds no tiem novecojis un kā nolietojies krāms maisās pa kājām, šinī gadījumā neļaudams ieviest, kā reklāmu tekstos skan, jaunas inovācijas. Jebkuru situācijas maiņu jāsāk ar sevi – tā ir vieglāk un vienkāršāk. Šo recepti ļaudis ir izdomājuši jau sen un ierakstījuši visādos gudros un senos rakstos.

Jums šķiet, ka laulības un gultas dzīvē rutīna smacē nost? Meklējiet jauninājumus! Ieviesiet ko nebijušu savos ieradumos! Varbūt ar dienišķo seksu derētu nodarboties nevis vēlā vakara stundā, kad pat pašiem nav lāga spars, bet citā diennakts stundā. Atcerieties, ka cilvēka emocionālais un fiziskais pacēlums ir četros dienā un četros naktī. Izvēlaties Jums izdevīgāko brīdi. Pārējos apstākļus taču var pielāgot. Tas, kam liekas, ka tas ir neiespējami, gluži vienkārši vēl nav ticis galā ar iesīkstējušu stereotipu, ka mīlēties drīkst tikai vakarā. Tā krāmīgā domele jāmet ārā! Nevar taču dzīvokli moderni un ērti iekārtot, ja tajā aizvien tiek saglabāti vecie krāmi tajās pašās vietās!  Varbūt saņemiet dūšu un iegādājaties kādu seksrotaļlietu. Varbūt ieviesiet citu jauninājumu. Bet katrā ziņā reformu ieviešanā iesaistiet partneri, jo rutīna ieviesusies Jūsu abu dzīvē. Var jau mēģināt veikt revolūciju vienam pašam. Proti, paskraidīt „pa kreisi”. Kamēr būsiet ar citu, rutīnas sajūta pazudīs, bet, pārnākot mājās, tā atkal uzradīsies. Sanāks apburtais loks.   

Joks ir tāds, ka Māte Daba mums rutīnas sajūtu ir dāvājusi kā dzinuli, kas neļauj apstāties un līdz ar to degradēties. Rutīna ir viens no mehānismiem, kas liek nemitīgi attīstīties meklēt aizvien jaunus produktīvākus šeit un tagad būšanas veidus. Turklāt jebko, kas ar mums notiek, mēs varam izmantot sev par labu. Arī rutīnu. Un vēl man šķiet, ka Rainim būs stipri taisnība, kad viņš Spīdolas mutē ielika vārdus:
«Pastāvēs, kas pārmainīsies!»
Jauku un pārmaiņām bagātu vasaru!

Rita

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu