Roberts Pētersons debitē kā autors un laiž klajā singlu «Mirkli nosargāt» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs un nu jau arī dziesmu autors Roberts Pētersons šoruden sāk jaunu posmu savā muzikālajā dzīvē un izdod jaunu, paša producētu singlu «Mirkli nosargāt», kura mūzikas un teksta autors ir viņš pats.

Ar singlu «Mirkli nosargāt» ventspilnieks Roberts Pētersons iezīmē jauna sākuma punktu savā mūziķa dzīvē. «Mirkli nosargāt» ir pirmā plašākai auditorijai publicētā Roberta Pētersona dziesma, kurai gan mūziku, gan tekstu sarastījis pats Roberts. Dziesma ir tapusi jau pirms kāda laika, tomēr svaigu elpu guvusi šoruden, kad Roberts apsēdies pie ģitāras un spēlējot to, radījis arī dziesmas tekstu. Visas ģitāras partijas dziesmai ierakstījis pats Roberts, bungas iespēlējis bundzinieks no Ventspils Sanijs Bondars, ierakstā piedaloties arī Krišjānim Geidānam, savukārt dziesmas apstrāde uzticēta liepājniekam Egīlam Mežam.

«Tā kā šī ir pirmā manis paša dziesma, ko publicēju, tā ir īpaša, ir patīkams satraukums. Dziesma vēsta par to, ka reizēm ir jāpalaiž, lai noturētu un saglabātu, un, ka šis mirklis un atmiņas ir vissdārgākais, kas Tev ir. Ar šo dziesmu vēlos sākt jaunu posmu, jo jūtu, ka ir pienācis laiks savas sajūtas un visu piedzīvoto ielikt savās dziesmās. Paldies visiem, kas palīdzēja tapt šai dziesmai, par informatīvu atbalstu paldies Jānim Strazdam, Mārim Kupčam, Kasparam Antesam un Guntaram Račam, kā arī paldies Ventspils pilsētas domei un Ventspils jaunrades namam.’’ tā Roberts Pētersons.

Lai gan Roberts Pētersons ir vien 17 gadus jauns, mūziķa kontā jau ir bagāta skatuves pieredze, nenovērtējama sadarbība ar dažādiem Latvijā pazīstamiem producentiem un mūziķiem, jaunietis kāpis uz skatuvēm gan tepat Latvijā, gan ārvalstīs. Līdz šim daudz kas piedzīvots, ieti arī līkumi, tomēr viss pieredzētais devis spēku un motivāciju virzīties uz priekšu un notvert šo sajūtu, ka beidzot ir īstais brīdis savas radītās dziesmas nodot publikas vērtējumam.

Roberts Pētersons plašāku atpazīstamību ieguvis ar daudzu radiosinglu rotēšanu leilākajās Latvijas radiostacijās, no kuriem aktuālākais - «Man pieder tik daudz». Savukārt šī gada sākumā jaunietis veiksmīgi debitēja dziesmu konkursa Eirovīzija reģionālajā atlasē.

Dziesma lejupielādei (mp3) pieejama «doremi.lv».

Dziesmas veicināšanas video:

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu