Robijs Viljamss atsauc dalību Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Angļu dziedātājs Robijs Viljamss atsaucis uzstāšanos Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, lai būtu ar sievu dzemdību laikā, ziņo ārzemju mediji.

Olimpiādes noslēguma koncerts norisināsies 12.augustā, un tajā uzstāsies mūziķi «The Who», «Take That», Džordžs Maikls un citi.

Saskaņā ar laikraksta «Daily Mirror» rīcībā esošo informāciju, Viljamss bija plānojis nodziedāt vairākus paša hitus, angļu mūziķa Deivida Bovija dziesmas «Life On Mars?» kaverversiju un, iespējams, arī uzstāties popgrupas «Take That» sastāvā.

Taču viņš atsaucis dalību koncertā, jo aptuveni noslēguma ceremonijas laikā viņa sieva Aīda Fīlda laidīs pasaulē pāra pirmdzimto.

«Robijs atteicās pirms dažām nedēļām,» laikrakstam pavēstīja anonīms avots. «Bija paredzēts, ka viņš izpildīs solodziesmas un, iespējams, arī uzstāsies ar «Take That». Taču, kad sākās mēģinājumi, viņš paziņoja, ka datumi nelāgi sakrituši. Tas nozīmēja, ka organizētājiem jāizmaina viss grafiks, jo Robijs ir augsta ranga dziedātājs un viņam bija atvēlēta ļoti nozīmīga vieta noslēguma ceremonijā.»

«Acīmredzot, Robijam pirmajā vietā ir ģimene. Taču žēl, ka viņš to nesaprata agrāk,» piebilda avots.

Viljamsa pārstāvis apstiprināja avota teikto. «Viņu aicināja piedalīties noslēguma ceremonijā, taču viņš nevarēja to darīt tuvojošos dzemdību dēļ,» viņš teica.

27.jūlijā Londonas Haidparkā notiks koncerts par godu olimpiādes atklāšanai. Tajā uzstāsies grupas «Duran Duran», «Snow Patrol» un «Stereophonics», kā arī citi izpildītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu