Robinju varētu atgriezties Brazīlijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas futbola klubs Sanpaulu «Santos» izteicis vēlmi atkal savās rindās redzēt brazīlieti Robinju, kurš savu profesionāļa karjeru uzsāka tieši šajā komandā.

«Santos» kluba pārstāvji jau izteikuši piedāvājumu futbolista pašreizējai Itālijas A sērijas komandai «AC Milan». Tomēr Brazīlijas kluba prezidents Luišs Alvaru Oilveira Ribeiru masu medijiem atzinis, ka tas ir tikai pirmais mēģinājums atgriezt Robinju Sanpaulu komandas sastāvā.

«Mēs esam izteikuši rakstisku piedāvājumu,» kādam vietējam televīzijas kanālam pastāstīja Ribeiru. «Pašlaik vēl ir atšķirība starp to, ko vēlas pats futbolists un ko Milānas klubs.»

«Santos» kluba prezidents arī atklājis, ka darījumam vajadzētu tikt noslēgtam šīs nedēļas laikā.

Pēc publiskajā telpā izskanējušajām ziņām noprotams, ka arī pats futbolists vēlas atgriezties savā dzimtenes komandā. Robinju Sanpaulu komandas sastāvā kļuva par Brazīlijas līgas čempionu 2002. un 2004. gadā.

Pašlaik 28 gadus vecais Robinju savas karjeras laikā pārstāvējis dzimto klubu «Santos», Spānijas komandu Madrides «Real», Anglijas premjerlīgas pašreizējo čempionvienību «Manchester City» un «AC Milan».

Šajā sezonā Itālijas A sērijā brazīlietis laukumā devies deviņos mačos un guvis divus vārtus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu