Rodmena apsveikumu Kimam Čenunam salīdzina ar Merilinas Monro dziesmu Kenedijam (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV basketbola veterāna Denisa Rodmena dzimšanas dienas apsveikums Ziemeļkorejas līderim Kimam Čenunam atgādinājis kino dīvas Merilinas Monro neaizmirstamo dziedājumu prezidenta Džona Kenedija dzimšanas dienā 1962. gadā, norādījuši aculiecinieki.

Rodmens trešdien apsveica Kimu dzimšanas dienā, cilvēku pilnā arēnā nodziedot viņam pasaulē populārāko apsveikuma dziesmu «Happy Birthday».

Rodmens kopā ar vairākiem kādreizējiem NBA basketbolistiem ieradās Ziemeļkorejā, lai piedalītos draudzības spēlē ar Ziemeļkorejas basketbolistiem. Rodmens nodziedāja Kimam «Happy Birthday» pirms spēles sākuma.

Tetovētais basketbolists pamāja pūlim un, kā izskatījās, paklanījās Ziemeļkorejas līderim, kamēr pārējie sportisti pavadīja viņa dziedājumu ar aplausiem.

Amerikāniete Sofija Sokmensuera, kura Rodmena uzstāšanos vēroja klātienē, žurnālistiem Phenjanas lidostā norādīja, ka visi aplaudējuši līdzi un tas bijis jauki un smieklīgi.

Viņai Rodmena dziedājums raisījis asociācijas ar Monro uzstāšanos Kenedija dzimšanas dienā.

«Sākumā bija nedaudz saspringti, bet tad nāca atslābums un bija jauki,» viņa piebilda, norādot, ka basketbola spēli bijis aizraujoši vērot.

Savukārt kluba īpašnieks no Filadelfijas Šons Agnjū, kurš arī vēroja spēli klātienē, raksturoja Rodmena dziedāšanu kā dīvainu.

«Viņš (..) darīja to nesagatavojies, un tas bija, jūs zināt, acīmredzami neveikli,» ziņu aģentūrai AFP norādīja Agnjū.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu