Roja aicina kinomīļus uz festivālu «RojaL» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau no ceturtdienas Roja pārtaps kinopilsētiņā,jo jau trešo reizi pēc kārtas šeit notiks kino,mākslas un kultūras festivāls «RojaL» .

Festivāla dienās ,laikā no 25. līdz 27.jūlijam interesentiem būs iespēja baudīt labu kino un tikties ar kinorežisoriem trīs brīvdabas kinoteātros- «Strimala»,«Kino krāns»,atpūtas centrā «Otra puse»,kā arī Rojas kultūras centrā.Festivāla laikā tiks atklātas četras izstādes-Āra Krauzes fotokolāžu izstāde,mākslinieka Andra Brežes izstāde «Breže-Žebers»,amerikāņu mākslinieka Čarlija Deivida Kellija personālizstāde ar meistarklasi bērniem,kā arī Rojas sadraudzības pilsētas Valdemārsvīkas mākslinieku izstāde «Water Connection».

Šogad «RojaL» ieguvis starptautisku skanējumu,jo divos vakaros festivālā tiks vērtēti Latvijas,Lietuvas un Igaunijas jauno režisoru darbi un noskaidrots labākais,kurš iegūs festivāla balvu «Zilais cerību sivēns».

Festivāla noslēguma dienā notiks klasiskās mūzikas koncerts,kurā piedalīsies vijolnieks Sandis Šteinbergs,kvartets RIX un īpašais viesis -komponists Pēteris Vasks.Savukārt pasākuma odziņa gaidāma sestdien,kad festivāla noslēgumā noslēguma vakarā visi aicināti uz kinoskatīšanās pludmalē uz lielā ekrāna pie pašas jūras.

Kinofestivāla «Rojal» noslēgumā stafeti pārņems «Rojal mākslas laboratorija»,kas sāksies 27.jūlijā un pulcēs māksliniekus noLatvijas,Lietuvas,Igaunijas,Amerikas,Šveices. Mākslas laboratorija noslēgsies 10.augustā plkst.17.00 ar dalībnieku darbu izstādi un performancēm Rojas pludmalē un pilsētvidē.

Ar pasākuma pilnu programmu varat iepazīties «rojal.lv».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu