Rokdarbu konkursa dalībniekiem par konkursa rezultātiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkurss ir noslēdzies, šodien bija jāpaziņo konkursa uzvarētāji, tomēr to izdarīsim tikai rīt, jo žūrija nevar paspēt izskatīt un novērtēt pusotru tūkstoti darbu.

Komentāros lasīju, ka daži dalībnieki satraukti - kāpēc šodien vēl darbi pielikti. Viss ir godīgi - šorīt pieliku tos darbus, kuri atsūtīti līdz pusnaktij. Diemžēl tie darbi, kuri iesūtīti pēc pusnakts, konkursā netiks pieņemti.

Mēs esam ļoti priecīgi par tik milzīgu atsaucību un darbu dažādību, grūti iedomāties, kā žūrija ar šo uzdevumu tiks galā.

Žēl tikai, ka pašas rokdarbnieces interneta vidē diezgan agresīvi pauž savu neapmierinātību ar darbu kvalitāti. Dažas dalībnieces tāpēc pat lūdza izņemt darbus no konkursa. «Apollo» ir priecīgs par katru iesūtītu darbu. Mēs vienlīdz priecājamies par bēniņos atrastu, pirms 20 gadiem tamborētu plecu lakatu un profesionāļa darinātu džemperi. Mēs aicinājām visus rokdarbniekus atsaukties un priecājamies par tiem drosmīgajiem, kuri atsaucās.

Konkursa dalībnieki, neklausīties tos, kuri sarunāja visādus nesmukumus, jūs esat veikušas (piedodiet, veikuši, mums ir arī kāda kunga veikums) lielisku darbu un iedvesmojuši citus meklēt dziju un adatas.

Vēl tikai nedaudz pacietības, rītdiena nav tālu. Tomēr jūs jau zināt, ka uzvarējuši ir visi dalībnieki - par talantu, uzņēmību un dāsnumu. Daudz krāsainu ideju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu