Rokmūziķe Kortnija Lova stāsies tiesas priekšā par nomelnojošu tvītu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķei Kortnijai Lovai nākamnedēļ nāksies stāties tiesas priekšā par advokāti nomelnojoša tvīta publicēšanu.

Grupas «Hole» līderi apsūdz viņas bijusī advokāte Ronda Holmsa, kura tika nolīgta krāpšanas lietā pret Lovas nelaiķa vīra Kurta Kobeina mantojuma pārvaldītājiem. Kā vēsta mūzikas žurnāls «Billboard», Holmsa vērsusies tiesā par 2010.gadā rakstītu tvītu. «Es biju satriekta, uzzinot, ka Ronda Holmsa tikusi uzpirkta,» tolaik rakstīja Lova.

Holmsa sūdzējusies arī par nedaudz vēlāk sniegtu interviju, kurā viņa šo jautājumu apspriedusi. Tas ir pirmais gadījums ASV, kad slavenībai tiesas zālē nāksies atbildēt par nomelnojošu tvītu. Lova jau aizbildinājusies, ka tvītu publicējusi nejauši, bet patiesībā gribējusi nosūtīt privātu ziņojumu. Tiesā liecinās žurnālisti, Lovas bijušie darbinieki un valodnieki, kuri sīkāk analizēs dziedātājas izteikumus.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu