Romario: FIFA prezidents ir korumpēts zaglis (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais brazīliešu futbolists, 1994. gada Pasaules kausa ieguvējs Romario, kurš tagad pievērsies politikai, asi kritizējis Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) vadību - prezidentu Jozefu Blateru un ģenerālsekretāru Žeromu Valki.

«Žeroms Valke ir viens no grandiozākajiem reketieriem pasaules sportā. Viņi kopā ar Blateru nodarbojas ar šantāžu. Bet pats Blaters ir korumpēts zaglis un kuces dēls, atvainojiet mani par izteicienu,» skarbs ir Romario.

«Valke vienreiz pat izteicās, ka Pasaules kausa finālturnīrs Brazīlijā kļūs par vienu no sliktākajiem vēsturē. Viņš ierodas manā valstī sakot šādas lietas, bet visi viņam aplaudē.»

«Mēs esam iztērējuši ļoti daudz naudas Pasaules kausa finālturnīra sarīkošanai, tā ir taisnība, bet turpmāk būs vēl ļaunāk. Daudz līdzekļu tika nozagts,» uzsver Romario.

«Tagad mums ir iespēja just līdzi savai valstij futbola laukumā. Bet to, ko esam zaudējuši ārpus laukuma, vairs neatgūt,» piebilst bijušais futbolists.

Pasaules kausa finālturnīrs Brazīlijā risināsies no 12. jūnija līdz 13. jūlijam.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu