Ronaldu: Treneris palūdza sist <i>pendeli</i> piektajam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Portugāles valstsvienības kapteinis Krištianu Ronaldu pēc zaudējuma Spānijai (2:4 p.s.) Eiropas čempionāta pusfinālā atzina, ka portugāļi var lepoties ar šajā finālturnīrā sasniegto rezultātu, ziņo «championat.com».

«Pēc zaudējuma allaž paliek dusmu un netaisnības sajūta. Taču mēs zaudējām tādai komandai kā Spānija, tādēļ varam lepoties ar sevi. Protams, šis ir smags brīdis mūsu komandai, jo nerealizējām divus 11 metru sitienus,» norāda Ronaldu.

«Pirms pēcspēles sitienu sērijas ar treneri [Paulo Bentu] apspriedām, kuram pēc kārtas man būtu jāsit. Viņš teica, lai dodos sist piektais,» atklāj portugāļu futbola zvaigzne, kurš pie savas iespējas tā arī netika, jo spāņi ar ceturto realizēto pendeli nodrošināja uzvaru mačā.

«Spānijai finālā neklāsies viegli, tomēr es vēl viņiem veiksmi. Šajā valstī dzīvo mani draugi un es pats tajā spēlēju,» piebilst Ronaldu. «Kā bija spēlēt pret komandas biedriem no Madrides «Real»? Normāli. Mēs esam draugi ārpus laukuma, bet laukumā draugu nav.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu