Ronaldu ziedos 60 tūkstošus eiro slima līdzjutēja operācijai (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules labākais futbolists portugālis Krištianu Ronaldu, kurš ikdienā pārstāv pazīstamo Spānijas klubu Madrides «Real», ziedos aptuveni 60 tūkstošus eiro desmit mēnešus veca līdzjutēja operācijai, vēsta Spānijas mediji.

29 gadus vecais Ronaldu, kurš gada sākumā izcīnīja savu otro «Ballon d'Or» jeb «Zelta bumbas» trofeju karjerā un kuram nereti medijos un plašsaziņas līdzekļos tiek piedēvēta augstprātība, plāno no savas kabatas segt visas mazā līdzjutēja Ērika Ortisa Krusa ārstēšanās izmaksas, kuram konstatēta smadzeņu garozas displāzija - reta smadzeņu slimība, kas ikdienā izraisa desmitiem krampju.

Sākotnēji futbolists tika aicināts ziedot savu spēļu kreklu, kā arī futbola apavus, lai palīdzētu palielināt līdzekļus Krusa operācijai, tomēr Ronaldu piedāvāja segt visas nepieciešamās izmaksas, kas saistītas ar puikas izārstēšanos.

Zīmīgi, ka tā nav pirmā reize, kad Ronaldu šādi rīkojas. 2012. gadā portugālis materiāli palīdzēja segt ārstēšanās izmaksas kādam deviņus gadus vecam Madrides kluba līdzjutējam, kuram tika konstatēts vēzis.

Šobrīd Ronaldu ir starp rezultatīvākajiem spēlētājiem UEFA Čempionu līgā un Spānijas čempionātā. Kopsummā līdz šim sezonā futbolists izcēlies ar 38 vārtu guvumiem 35 spēlēs.

Savukārt «Real» komanda valsts čempionātā ar 27 cīņās iekrātiem 67 punktiem šobrīd ieņem pirmo vietu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu