«Rotaļlietu stāsts» 3D iznāks oktobrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Kompānija «Walt Disney» paziņojusi savu populāro animācijas filmu 3D versiju pirmizrādes. Resurss «Comingsoon.net», atsaucoties uz preses relīzi, ziņo, ka 2009. gada 2. oktobrī limitētā skaitā tiks izdotas «Rotaļlietas stāsta» un «Rotaļlietas stāsta 2» 3D kopijas. Šajā pašā datumā gaidāms arī filmiņas trešās daļas reklāmas rullītis.

2010. gada 12. februārī notiks «Skaistules un Briesmoņa» 3D versijas pirmizrāde. Animācijas filmiņas fragmenti tika izrādīti 31. martā izstādē «ShoWest» un saņēma pozitīvas skatītāju atsauksmes. Atgādinām, ka visas minētās filmiņas sākotnēji tika uzņemtas parastajā formātā, bet pēcāk, pateicoties «Walt Disney» un «Pixar» studiju speciālistiem, pārveidotas 3D formātā.

1995. gadā uzņemtais «Rotaļlietu stāsts» bija pirmā animācijas filma, kas tika veidota, izmantojot trīsdimensiju datormodeļus, kā arī pirmais studijas «Pixar» pilnmetrāžas projekts. Turpinājums tika izlaists 1999. gadā. Abas filmiņas režisēja «Oskara» laureāts Džo Laseters.

Animācijas filma «Skaistule un Briesmonis», kas veidota tradicionālajā Disneja studijas stilā, uz ekrāniem iznāca 1991. gadā. Filmiņa pretendēja uz «Oskara» balvu kategorijā «Gada labākā filma», taču šis gods toreiz tika «Jēru klusēšanai». «Skaistule un Briesmonis» savukārt kļuva par pirmo pilnmetrāžas animācijas filmu, kurai piešķirts «Zelta globuss» nominācijā «Labākais mūzikls vai komēdija».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu