Rotko mākslas centrs rīkos radošās darbnīcas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atsaucoties uz apmeklētāju ieteikumiem, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs šogad regulāri rīkos radošās darbnīcas gan iesācējiem, gan arī cilvēkiem ar priekšzināšanām, bērniem un pieaugušajiem,  informēja centra mārketinga speciāliste Inga Goldberga.

Kā pirmie uz meistarklasēm «Akvareļglezniecības pamati» un «Grafikas klase» tiks aicināti pieaugušie bez priekšzināšanām.

Meistarklases nodarbības akvareļtehnikā notiks 25.janvārī un 22.februārī no plkst.12 līdz 17. Tajās tiks apgūti akvareļglezniecības pamati un dažādi tehniskie paņēmieni. Darbnīcu dalībniekiem jānodrošina sev akvareļkrāsas. Darbnīcai var pieteikties līdz 20.janvārim.

Savukārt meistarklases nodarbības grafikā notiks 15.februārī un 15.martā no plkst.12 līdz 17. Darbnīcu dalībniekiem jānodrošina sev A3 formāta akvareļu papīra albums. Grafikas meistarklases gaitā tiks apgūta grafikas monotipijas tehnika, iegūstot unikālu viena eksemplāra grafikas darba novilkumu, un kartongriezuma tehnika. Darbnīcai var pieteikties līdz 10.februārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu