Rouzs šosezon neatsāks treniņus kopā ar «Bulls» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Čikāgas «Bulls» zvaigzne Deriks Rouzs, kurš savainojuma dēļ šosezon laukumā vairs nedosies, šīs sezonas turpinājumā neatsāks pat trenēties ar komandu, vēsta Ziemeļamerikas mediji. 

Rouzs labās kājas ceļgala menisku traumēja novembra beigās, kad mačā pret Portlendas «Trail Blazers» šķietami nevainīgā situācijā zaudēja līdzsvaru, sāka klibot un vēlāk laukumu pameta. Saspēles vadītājam bija nepieciešama operācija, pēc kuras noskaidrojās, ka Rouzs šosezon vairs nevarēs spēlēt.

Atveseļošanās process ilgs aptuveni sešus mēnešus, taču jau tagad kluba vadība paziņojusi, ka šosezon Rouzs neatgriezīsies vienības treniņos un neatsāks nopietnu gatavošanos nākamajai sezonai.

Tā vietā saspēles vadītājs cītīgi trenējas trenažieru zālē, kā arī ir kopā ar komandu teju visās spēlēs gan savā laukumā, gan izbraukumā.

«Bulls» komanda Rouzu 2008. gadā izvēlējās ar drafta pirmo numuru, un 2010./2011. gada sezonā viņš kļuva par visas līgas vērtīgāko spēlētāju. Tomēr kopš tā laika Rouzs piedalījies vien 50 spēlēs - 2012. gada aprīlī spēlētājs guva kreisās kājas ārējo krustenisko saišu plīsumu un šīs traumas dēļ izlaida visu pagājušo sezonu.

Šosezon basketbolists paguva nospēlēt desmit mačus, vidēji izceļoties ar 15,4 punktiem un 4,4 rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā kopumā Rouzs NBA regulārajos čempionātos aizvadījis 289 spēles, kurās vidēji izcēlies ar 25,1 punktu un 7,3 rezultatīvām piespēlēm.

Čikāgas klubs ar 26 uzvarām 51 spēlē pašlaik ieņem Austrumu konferences kopvērtējuma ceturto vietu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu