RPIVA turpinās studentu uzņemšanu līdz 17. augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī daļa no Latvijas augstākās izglītības iestādēm jau ir beigušas studentu uzņemšanu, tomēr dažās augstskolās studēt gribētāji vēl var paspēt iesniegt dokumentus. Viena no tām ir Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA), kas turpinās dokumentu pieņemšanu līdz pat 17.augustam. Tiesa, pilna laika klātienes studijām arī šajā augstskolā varēs reģistrēties tikai līdz 3.augustam.

Akadēmijai ir 26 studiju programmas, no kurām 25 ir akreditētas uz 6 gadiem, bet viena programma akreditēta uz diviem gadiem. Tā kā RPIVA ir viena no augstāk novērtētākajām augstskolām Latvijā, studentu skaits šajā gadā jau ir dubultojies, lai arī uzņemšanas laiks vēl ne tuvu nav beidzies.

Arī šogad RPIVA saviem topošajiem studentiem noteiktos datumos piedāvās iespēju reģistrēties studijām bez maksas. Taču, tā kā akadēmijai kopumā ir astoņas filiāles visā Latvijā, tad katrai no šīm filiālēm ir noteikts savs bezmaksas datums. Sekojoši – reģistrēties studijām par brīvu Rīgā varēs 2.augustā, Bauskā - 10.augustā, Cēsīs - 10.augustā, Kuldīgā - 4.augustā, Ventspilī - 10.augustā, Alūksnē - 8.augustā, Jēkabpilī - 10.augustā, Tukumā - 9.augustā un Madonā - 10.augustā.

Tomēr visiem studēt gribētājiem ir jārēķinās, ka, piesakoties studijām norādītajos bezmaksas datumos, var nākties gaidīt rindā, jo dokumentu iesniedzēju skaits šajās dienās ir sevišķi liels. Tāpēc RPIVA aicina topošos studentus nekavēties ar dokumentu iesniegšanu. Īpaši tādēļ, ka daļā no programmām studiju grupas ir jau nokomplektētas.

www.rpiva.lv

Studijām Sociālo zinātņu fakultātē vēl ir iespējams pieteikties uz sekojošām programmām. Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā: Cilvēkresursu/Biroja administrēšana (ar specializācijas virzieniem «Biroja administrators» un «Personāla speciālists»), Darba aizsardzība, Komercdarbības organizācija (ar specializācijas virzieniem «Mārketinga un tirdzniecības speciālists» un «Uzņēmējdarbības (komercdarbības) speciālists»), Sabiedriskās attiecības. Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā: Izglītības darba vadītājs un viena mācību priekšmeta skolotājs, Komercdarbība un uzņēmuma vadība, Personāla vadība, Vidējās izglītības bioloģijas skolotājs un pamatizglītības dabaszinību skolotājs. Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmā: Organizācijas vadība (ar un bez kvalifikācijas), Psiholoģijas maģistrs (prof.). Akadēmiskās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā: Psiholoģijas bakalaurs. Akadēmiskās augstākās izglītības maģistra studiju programmā: Eiropas izglītības vadība

Studijām Pedagoģijas fakultātē vēl ir iespējams pieteikties uz sekojošām programmām. Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā: Pirmsskolas izglītības skolotājs, Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā: Deju un ritmikas skolotājs, Mūzikas skolotājs, Sākumskolas skolotājs ar tiesībām mācīt vienu priekšmetu pamatskolā, Skolotājs (ar apakšprogrammām «Pirmsskolas izglītības skolotājs» un «Pirmsskolas un sākumskolas skolotājs»). Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmā: Dejas pedagoģija, Mūzikas pedagoģija, Pedagoģija (prof.maģ.). Otrā līmeņa īsā profesionālās augstākās izglītības studiju programmā: Deju un ritmikas skolotājs, Pamatizglītības skolotājs, Pirmsskolas izglītības skolotājs, Skolotājs logopēds, Vidējās izglītības skolotājs (akreditācija uz diviem gadiem). Akadēmiskās augstākās izglītības doktora studiju programmā: Pedagoģija.

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu