RPP izsolē pārdos 16 automašīnas un vienu motociklu (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) izsludinājusi rakstisku izsoli ar augšupejošu soli par 16 automašīnu un viena motocikla pārdošanu.

Kā aģentūra LETA uzzināja policijā, visām automašīnām šobrīd nav izietas tehniskās apskates, kas nozīmē, ka ceļu satiksmē piedalīties tās nevar. Ja kādam auto radīsies jauns īpašnieks, tas tiks noņemts no uzskaites, taču auto numurzīmes paliks policijas īpašumā.

Automašīnām ir noņemtas bākugunis un citas tehniskās iekārtas, taču dažām mašīnām ir krāsojums ar uzrakstu un ģerboni. Šo atpazīšanas zīmju noņemšana būs auto jaunā īpašnieka atbildība, jo ar tām nav iespējams nedz no jauna piereģistrēt automašīnu un iziet tehnisko apskati, nedz arī likumīgā veidā pārvietoties pa ceļiem.

RPP izsolē pārdos piecas «Renault Master», kuru nosacītā cena, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), noteikta vidēji 334 eiro, trīs «Ford Mondeo», katru vidēji par 204 eiro, divas «Ford Escort» par 164 un 171 eiro, vienu «Renault Kangoo» par 171 eiro, «Mitsubishi Pajero» par 320 eiro, «Ford Tourneo» par 285 eiro, «Jeep Cherokee» par 242 eiro, «Mercedes Benz» par 206 eiro un «Lincoln Navigator» par 206 eiro, kā arī vienu motociklu «Meiduo MD125T-22» par 85 eiro.

Izsolāmās mantas apskati iespējams veikt tās atrašanās vietās, RPP struktūrvienībās, iepriekš saskaņojot laiku ar RPP Nodrošinājuma pārvaldes transporta grupas galveno speciālistu transporta nodrošinājuma jautājumos Ēriku Ulasu pa tālruni 67037850 vai 29185756.

Izsole norisināsies 14.aprīlī plkst.10 RPP telpās Rīgā, Lomonosova ielā 12a.

Ar izsoles noteikumiem iespējams iepazīties personīgi Rīgā, Lomonosova ielā 12a, 27.kabinetā, vai saņemt informāciju elektroniski, iepriekš zvanot Ulasam. Pieteikumus dalībai izsolē var iesniegt Lomonosova ielā 12a līdz 14.aprīļa plkst.10 darba dienās no plkst. 8.15 līdz 16.45 vai nosūtīt pa pastu.

Pretendentam pirms pieteikuma iesniegšanas jāiemaksā nodrošinājums 10% apmērā no katra transportlīdzekļu nosacītās cenas, par kuru pretendents iesniedz pieteikumu. Nodrošinājuma samaksa jāveic ar pārskaitījumu uz RPP norēķinu kontu, savukārt samaksa par nosolīto kustamo mantu jāveic septiņu dienu laikā no izsoles dienas.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu