RS informē par izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā 28. un 30.aprīlī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar to, ka sestdiena, 28.arpīlis Latvijā ir noteikta par darba dienu, savukārt pirmdiena, 30.aprīlis ir brīvdiena, attiecīgas izmaiņas veiktas arī sabiedriskā transporta kustībā un biļešu lietošanā, portālu «Apollo» informēja «Rīgas satiksmes» (RS) pārstāvis Viktors Zaķis.

28.aprīlī sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) un minibusi kursēs pēc darba dienu kustības saraksta. Savukārt 30.aprīlī sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta, savukārt minibusi kursēs pēc sestdienai paredzētā kustības saraksta.

Darba dienu mēneša abonementa biļetes būs derīgas lietošanai sabiedriskajā transportā sestdien, savukārt pirmdien mēneša abonementa biļetes sabiedriskajā transportā nebūs derīgas.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī no 28. uz  29.aprīli un naktī no 29. uz 30.aprīli.

RS atgādina, ka nakts satiksmes maršrutos biļeti var iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja, un biļetes cena ir viens lats.

Klientu apkalpošanas centri 28.aprīlī strādās pēc darba dienu grafika (no plkst.9 līdz 19), savukārt 30.aprīlī klientu apkalpošanas centriem noteikts sestdienas darba grafiks (no plkst.10 līdz 16).

Maksas autostāvvietām, kuras apkalpo RS, nav veiktas nekādas izmaiņas saistībā ar pārceltajām darba dienām, un 28.aprīlī tās darbosies kā sestdienā, savukārt 30.aprīlī kā darba dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu