RSU sveiks augstskolas ilggadīgos un bijušos darbiniekus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izrādot godu un pasakoties par ieguldījumu augstskolas attīstībā, ceturtdien, 9. janvārī, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) notiks jau par noturīgu augstskolas tradīciju kļuvušais «Senioru vakars», kad tiek godināti ilggadīgie esošie un bijušie darbinieki.

Jau par tradīciju kļuvis «Senioru vakaru» rīkot janvāra sākumā, saglabājot Ziemassvētku un Jaungada svinību gaisotni. RSU «Senioru vakaru» rīko jau trīspadsmito gadu pēc kārtas.

RSU ilggadīgajiem esošajiem un bijušajiem darbiniekiem «Senioru vakara» laikā būs iespēja noklausīties pazīstamas estrādes dziesmas Normunda Rutuļa izpildījumā un RSU tautas deju ansambļa «Ačkups» koncertu ar astoņām dejām, piemēram, Pieci vilki kazu rāja, Aiz ezera augsti kalni u.c. Kā ierasti, senioriem tiks iepazīstināti arī ar RSU būtiskākajiem notikumiem aizvadītajā gadā un universitātes plāniem šogad.

Plānots, ka šogad tajā piedalīsies vairāk nekā 350 «senioru». RSU «Senioru vakars» notiks ceturtdien, 9. janvārī, pulksten 17:00, RSU Aulā, Dzirciema ielā 16, Rīgā.

«Senioru vakars» ir RSU organizēts sarīkojums par godu universitātes ilggadējiem darbiniekiem, lai pateiktos par viņu ieguldīto darbu un informētu par universitātē notiekošo, kā arī lai rastu iespēju satikties esošajiem un jau bijušajiem darbiniekiem, kavējoties saviesīgās sarunās un kopējās atmiņās par augstskolā pavadīto laiku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu