RTU atklās ar «Audi Centrs Rīga» atbalstu izveidotu laboratoriju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīspusējs sadarbības līgums starp Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Attīstības fondu, RTU Transporta un mašīnzinību fakultātes Autotransporta institūtu un «Audi» automobiļu dīleri Latvijā – «Audi Centrs Rīga» tika noslēgts Rīgā, 2007. gada 15.maijā.

Šodien 7.oktobrī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Transporta un mašīnzinību fakultātē Ezermalas ielā 6 tiek atklāta RTU Autotransporta institūta laboratorija, kas izveidota sadarbībā ar «Audi Centrs Rīga». Kopumā RTU laboratorijas modernizācijā «Audi Centrs Rīga» plāno ieguldīt Ls 30 000.

Sākot no 2007./2008. akadēmiskā gada, kopumā uzņēmums apņēmies piecu gadu laikā RTU Autotransporta institūtam pārskaitīt Ls 50 000. Daļa līdzekļu – Ls 30 000 apmērā paredzēti RTU Autotransporta institūta laboratorijas modernizācijai un studiju kvalitātes uzlabošanai. Daļa – Ls 20 000, ir paredzēta talantīgāko Transporta un mašīnzinību fakultātes studentu stipendijām.

«Audi Centrs Rīga» un Transporta un mašīnzinību fakultātes sadarbība ir viens no veiksmīgākajiem universitātes un uzņēmuma sadarbības paraugiem.

RTU Autotransporta institūtā ar autotransportu saistītas zināšanas gūst ne vien studenti, bet arī autopārvadātāji – uzņēmēji un kravu ekspeditori. Līdzās studiju procesam institūts veic arī tehniskās ekspertīzes, sniedz konsultācijas un organizē citus ar autotransportu un pārvadājumiem saistītus pasākumus. Modernizējot Autotransporta institūta laboratoriju, sniegts būtisks ieguldījums studiju kvalitātes un auto ekspertīžu kvalitātes uzlabošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu