RTU izsludina ziemas uzņemšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

2014. gada 7. janvārī – No 15. līdz 24. janvārim notiks ziemas uzņemšana studijām 2013./2014. mācību gadam vairākās Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās pilna un nepilna laika studijām RTU.

Ziemas uzņemšana pilna laika studijās notiek profesionālo studiju programmā «Arhitektūra», maģistra akadēmisko studiju programmā «Arhitektūra», maģistra profesionālo studiju programmās «Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana» un «Tehniskā tulkošana».

Uzņemšana notiek arī šādās nepilna laika studiju programmās: bakalaura profesionālo studiju programmās «Nekustamā īpašuma pārvaldība», «Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana», «Uzņēmējdarbības loģistika», «Cilvēku resursu vadīšana» un «Uzņēmējdarbība un vadīšana», pirmā līmeņa augstākajā profesionālo studiju programmā «Nekustamā īpašuma pārvaldība» un maģistra profesionālo studiju programmās «Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana» un «Ekonomika».

Reflektantiem dokumentus jāiesniedz RTU Uzņemšanas komisijā Rīgā, Kaļķu ielā 1–121. telpā, tālr. 67089319. RTU Uzņemšanas komisija pieņem pieteikumus studijām darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 17.

http://bi.rtu.lv

Savukārt maģistra profesionālo studiju programmās ārzemju studentiem notiek uzņemšana programmā «Biznesa informātika», kurai jāpiesakās RTU Ārzemju studentu departamentā, Rīgā, Kaļķu ielā 1–318. telpā, tālr.: 67089013, 29495699, e-pasts: igors.tipans@rtu.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu